Μ’ ένα γρήγορο γκολ του Παράσχη που ήρθε στο 4ο λεπτό του τελικού, ο Θρίαμβος Σερβιανών κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΗΠ νικώντας με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα και είναι πλέον μια ανάσα από το να τα σαρώσει όλα φέτος στο ερασιτεχνικό, αφού και στο πρωτάθλημα της HALL OF BRANDS Α’ Ερασιτεχνικής έχει προβάδισμα +6 βαθμών από την Ανατολή.

Ο τελικός έγινε στο «Ζωσιμάδες» παρουσία άνω των 1500 φιλάθλων, δείγμα του ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να εμπνέει τον αγνό κόσμο του ποδοσφαίρου και να αγκαλιάζεται πολύ θερμά στον Νομό Ιωαννίνων.

Πάντως το γρήγορο γκολ ήταν καθοριστικό στο να μην υπάρξει ιδιαίτερα καλό θέαμα στο παιχνίδι αυτό καθαυτό, αφού τα Σερβιανά δεν πήραν περισσότερο ρίσκο, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά «φόρτσαρε» μόνο στο τελευταίο 20λεπτο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Θάνου, που είχε μια άριστη διαιτησία, βρήκε τον κόσμο των Σερβιανών να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ οι εκατοντάδες φίλοι που ταξίδεψαν από τον Παρακάλαμο, χειροκρότησαν ιπποτικά και τις δύο ομάδες.

MVP του αγώνα ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους ο Παράσχης, ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο προερχόμενος από την Κρανούλα και ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του τελικού, αλλά και ο παίκτης που έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες της ομάδας του Αλέκου Τάτση.

Δείτε τις λεπτομέρειες του τελικού ΕΔΩ