Τα «μπράβο» προς τον Χριστοβασίλη από τους φίλους και οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι και πολύ συχνά, αφού η μόνιμη κριτική που ακούγεται έχει να κάνει με το ότι δεν «πιάνει» τον σφυγμό της πόλης και το συναίσθημα των φιλάθλων. Έτσι συχνά τα όποια λάθη του, συνήθως οδηγούν σε αποσυσπείρωση.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν χθες για λίγο, μετά την καταψήφιση εκ μέρους Χριστοβασίλη στο Δ.Σ. της Super League, της πρότασης για την αλλαγή των επιπτώσεων στις ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν άδεια. Ουσιαστικά ήταν μία ψήφος που καταδικάζει τον Παναθηναϊκό σε υποβιβασμό, εκτός κι αν βρεθεί τελικά κάποια φόρμουλα σωτηρίας με… άνωθεν παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα επικαλέστηκε την καταγγελία του Παναθηναϊκού στην UEFA εις βάρος των Γιαννιωτών το 2012, με την οποία «έκοψε» την πρώτη ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.

Τότε η χαμένη έξοδος στην Ευρώπη έφερε τον Χριστοβασίλη αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη κρίση που πέρασε στις σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας και αποτέλεσε την αφορμή να σταματήσει να έρχεται κόσμος στο γήπεδο.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, δεν είναι η μόνη αιτία που δεν υπάρχουν καλές σχέσεις με τους Παναθηναϊκούς, αφού δεν έχουν ξεχαστεί τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και οι δηλώσεις Πατέρα για τα «αγνά παιδιά» του Παναθηναϊκού ούτε ο «πόλεμος» που δέχτηκε η ομάδα επί Κολέμπα, με συνέπεια τον υποβιβασμό της.