Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου και την προπόνηση της Δευτέρας που έγινε στο γυμναστήριο, σε ρυθμούς πρωταθλήματος και προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου (15:00) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό μπήκαν παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα. Το γειτονικό ντέρμπι θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια, καθώς θα κρίνει αν οι «κυανόλευκοι» θα συνεχίσουν να «φλερτάρουν» με την πεντάδα ή αν θα τερματιστούν οι όποιες βλέψεις τους.

Το παιχνίδι απαιτεί πολύ καλή αγωνιστική προετοιμασία, αφού η αποχή από επίσημα παιχνίδια είναι πολύ μεγάλη, με εξαίρεση τον Μανθάτη και τον Λίλα που έπαιξαν με τις Εθνικές ομάδες. Μετά από μεγάλη διακοπή είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες και ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο και το κύριο μέλημα του τεχνικού τιμ είναι να παραταχθεί η ομάδα πανέτοιμη να τρέξει, να πιέσει και διεκδικήσει το διπλό.

Αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικής τόνωσης η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά. Οι Ηπειρώτες πρέπει να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν τις μέρες της διακοπής του πρωταθλήματος και όσα ακούστηκαν και να επικεντρωθούν στον μεγάλο τους στόχο, εξαντλώντας κάθε μαθηματική πιθανότητα για την 5η θέση.

Ο Γιάννης Πετράκης προς το παρόν δουλεύει χωρίς τους 4 διεθνείς και τον Σολτάνι που έχει ειδική άδεια και βρίσκεται στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Όσον αφορά τις απουσίες που θα υπάρχουν για το Σάββατο, ο Νίκος Καρανίκας ήταν δηλωμένος να εκτίσει τιμωρία κίτρινων καρτών, ενώ ο Μπέριος, που ήταν δηλωμένος με τον Απόλλωνα, θα εκτίσει κανονικά στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης. Για το ματς με τον Απόλλωνα η… απίθανη Super League δεν έχει αναγράψει ακόμα την ώρα διεξαγωγής του ματς…!