Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα Β΄ Εθνικής Ανδρών ΑΓΣΙ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που διεξήχθη το Σάββατο 24/3/2018 υπέβαλε ο ΓΑΣ, ζητώντας την επανάληψη του ματς για παράβαση κανονισμών από πλευράς διαιτητών.

Αναλυτικά:

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα Β΄ Εθνικής Ανδρών ΑΓΣΙ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που διεξήχθη το Σάββατο 24/3/2018 στο κλειστό γυμναστήριο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων υπέβαλε το σωματείο μας προς την ΕΣΠΕΔΕ λόγω των σοβαρών παραβάσεων κανονισμών που εφαρμόσθηκαν από τους διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα.

Συγκεκριμένα όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα καταχωρήθηκαν εσφαλμένα πόντοι σε αποβολή παίκτη και προπονητή κατά τη διάρκεια του 4ου σετ του παραπάνω προγραμματισμένου αγώνα χωρίς όπως ορίζει ο κανονισμός διαιτησίας να ενημερωθούν οι αρχηγοί των δύο ομάδων για την λανθασμένη εγγραφή, η οποία συνοδεύεται και με μονογραφή, από τον Α’ Διαιτητή.

Επίσης για παράβαση των κανονισμών αναφορικά με την κράτηση της κάρτας προπονητή αλλά και του δελτίου ταυτότητας αθλητή κατά την αποβολή του πρώτου από τον αγώνα και την αποβολή του δεύτερου από το σετ.

Ο σύλλογός μας θα διεκδικήσει την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΠΕΔΕ ζητώντας την επανάληψη του αγώνα όπως άλλωστε ορίζουν και οι επίσημοι διεθνείς κανονισμοί σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών οι οποίοι αποτέλεσαν την κύρια αιτία της εν γένει συμπεριφοράς των αθλητών και του προπονητή μας στον συγκεκριμένο αγώνα.

Τονίζουμε επιπλέον ότι οι παραπάνω(Προπονητής και Αθλητής του σωματείου μας) δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς μέχρι στιγμής καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και της αθλητικής τους καριέρας.