image description

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να παίζει μπάλα… στη NOVA, καθώς το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε ότι θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα πρωταθλήματος, φιλικών, αλλά και ευρωπαϊκών αγώνων σε περίπτωση που ο ΠΑΣ παίξει στα προκριματικά του Europa League.

Μαζί με τον ΠΑΣ, η NOVA ανακοίνωσε ότι συμφώνησε και με άλλες 4 ομάδες, ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό και Πανιώνιο, που προστέθηκαν σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της NOVA:

Η Nova εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 των ΠΑΕ ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακού, Πανιωνίου και ΠΑΣ Γιάννινα που έρχονται να προστεθούν σε αυτά των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αποκλειστικά τις προσπάθειες των «βυσσινί», των Αρκάδων, των Βοιωτών, του «Ιστορικού» και του «Άγιαξ της Ηπείρου» στους εντός έδρας αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά και σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες σε περίπτωση που εξασφαλίσουν κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Nova, θα συμπληρώσει το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη σεζόν, αφού οριστικοποιηθούν οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019.