Η μικτή ομάδα ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ έδωσε τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση Regions Cup με αντίπαλο τη μικτή ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας και νίκησε με σκορ 3-1. Πρόκειται για διοργάνωση που αφορά ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 20-40 ετών που δεν είχαν υπογράψει ποτέ τους επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ η τελική νικήτρια του τουρνουά θα παίξει στην Ευρώπη στο UEFA Regions Cup με αντιπάλους από Ουαλία, Σκόπια και Σουηδία.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Γιαννιώτες σκόραραν και τις 3 φορές με τον Χριστακόπουλο. Το 1-0 έγινε στο 43’ με τον Νούγια να δίνει ασίστ στον Χριστακόπουλο κι αυτός δεν αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Στο 51’ Από κόρνερ του Διαμαντόπουλου, ο Χριστακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 59’ ο Χριστακόπουλος με πέναλτι μετά από χέρι του Τσάκαλη, διαμόρφωσε το 3-0.

Στο 86’ οι Λαρισαίοι μείωσαν με τον Ελευθέρογλου.

Ε.Π.Σ. Ηπείρου (Ανέστης Ζώης): Γκορτζής, Μαρμούτας, Διαμαντόπουλος, Λισγάρας, Γεωλδάσης, Κλιτσινάρης, Χριστακόπουλος (65΄Πανίδης), Παππάς (68΄ Κομπίλας), Νούγιας, Τσουμάνης (73΄ Γκαρτζονίκας), Ασωνίτης (73΄ Δημόπουλος)

Ε.Π.Σ. Λάρισας: Μιγδάλης, Μπούσιας, Αμπατζίδης (70΄ Ζιούμπουρας), Τσακάλης (76΄ Αλεξόπουλος), Εμμανουήλ, Σιναπάλης, Ματούλας, Τσιάλτας (46΄Γκαραλιάης), Καπτάνος, Μπαντής (57΄ Ακριβόπουλος), Ελευθέρoγλου