Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού warriors σε ανακοίνωσή τους απηύθυναν κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναιτωλικού-ΠΑΣ Γιάννινα, θυμίζοντας ότι -παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας- όσοι οπαδοί αντίπαλων ομάδων πήγαν στο Αγρίνιο, κάθισαν κανονικά στη θύρα 3.

Από την άλλη, όμως, προκαλούν χαρακτηρίζοντας “παράρτημα” τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook οι Warriors αναφέρουν:

«ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!Το πρωτάθλημα δικαστηρίων και νταβατζήδων συνεχίζεται και καλούμε όλο τον Παναιτωλικό κόσμο να απαξιώσει το βρώμικο παρασκήνιο και να στηρίξει την προσπάθεια του Τίτορμου σε ένα κομβικό ματς, απέναντι στο παράρτημα των Ιωαννίνων. Κανένας από την nova! Ο περήφανος και ανεξάρτητος Παναιτωλικός μας, έχει ανάγκη την στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.

Ο σύνδεσμος (Ντόβα 1) θα είναι ανοιχτός Παρασκευή από τις 8 το απόγευμα και Σάββατο από τις 11 το πρωί έως 1 για εισιτήρια, συζήτηση και οργάνωση.

ΥΓ. Η αστυνομία για άλλη μια φορά απαγορεύει μετακίνηση οπαδών. Βέβαια όλες τις φορές η απαγόρευση έμεινε στην θεωρία αφού οι οπαδοί όλων των ομάδων που ταξίδεψαν στην πόλη μας, μπήκαν στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο καλούμε να κάνουν και τους οπαδούς των Ιωαννίνων. Οι γελοίοι νόμοι τους, σπάζονται με πράξεις και όχι με λόγια. Η απόσταση των δύο πόλεων είναι 2 ώρες. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, ελάτε στο Αγρίνιο. Από την πλευρά μας θα εξασφαλίσουμε ότι η θύρα 3 θα παραμείνει άδεια για εσάς».