image description

Πανέτοιμος ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, ένα ματς που θα κρίνει για το αν θα υπάρχει συνέχεια στο πρωτάθλημα με υψηλό ενδιαφέρον ή όχι για το στόχο της 5ης θέσης.

Ο κ. Πετράκης μετά την προπόνηση που είχε σήμερα ασκήσεις προετοιμασίας και ενδυνάμωσης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο, επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, αποκλείοντας τους Σολτάνι, Καρανίκα και Μπετρά.

Οι 18 είναι οι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Μιχαήλ, Μπέριος, Λίλα, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Χέλκβιστ, Βιδάλ, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Αποστολόπουλος, Κόντε, Γιάκος, Σκόνδρας.

Εκτός έμειναν οι: Σολτάνι, Καρανίκας, Μπετρά, Γιαννίκογλου, Γώγος, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρός, Ζώγκος, Ντόλοβατς, Λιάσος

 

 Ενημέρωση για την απαγόρευση από τον Βασιλειάδη:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην ανακοίνωση της αποστολής τονίζει ότι η απόφαση Βασιλειάδη αγνοεί την έγγραφη συμφωνία των δύο ΠΑΕ για παραχώρηση εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι σήμερα μας κοινοποιήθηκε η υπουργική απόφαση του κ.Βασιλειάδη για την απαγόρευση μετακίνησης μεμονομένων και οργανομένων μετακινήσεων για τον αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αγνοώντας την έγγραφη συμφωνία του πρώτου γύρου όπου και η ομάδα μας έδωσε εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε και εμείς αντίστοιχα στο 2ο γύρο, για να δωθεί η δυνατότητα και στους δικούς μας φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και να την ωθήσουν για το αποτέλεσμα που θέλει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση…