Στην καλή εικόνα της ομάδας του, παρά την ήττα, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ είπε ότι οι παίκτες του ήταν καλοί και δεν επέτρεωαν στον Παναιτωλικό να φανεί σήμερα απειλητικός. Τέλος δήλωσε στενοχωρημένος που το αποτέλεσμα δεν επέτρεψε να κάνει η ομάδα ένα σημαντικό βήμα για το κάτι παραπάνω.

«Πιστεύω ότι ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα για μας σήμερα. Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε με μια καλή και ποιοτική ομάδα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ελέγχαμε και στα 90 λεπτά τον αγώνα. Κάναμε προϋποθέσεις και κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο και με 11 παίκτες και 10 παίκτες όταν είχαμε την αποβολή στο ξεκίνημα του β΄ μέρους. Μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια αυτό το ματς γιατί είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι ήμασταν καλοί σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Μια ποιοτική ομάδα την περιορίσαμε και δεν είχε ευκαιρίες, παρά μόνο το γκολ και ένα ακόμα σουτ που προήλθε από λάθος δικό μας. Για όλα αυτά είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, την οποία κρατάμε σαν παρακαταθήκη για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που έχουμε μέχρι να τελειώσει η χρονιά.

Για τις επιθέσεις του Παναιτωλικού: «Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να διαφυλάξει το
αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει στο ματς. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η δική μας λειτουργία και συμπεριφορά. Η πίεση που εξασκήσαμε και η καλή κυκλοφορία που είχαμε, περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Παναιτωλικό».

Αν επηρέασε την ομάδα η διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι η ομάδα η
δικιά μας ήταν φρέσκια και ο Παναιτωλικός φάνηκε επηρεασμένος. Έγιναν πολλές διακοπές στο παιχνίδι και τραυματίστηκαν παίκτες του Παναιτωλικού, πιθανόν από την έλλειψη ρυθμού. Εκτός του Γαρουφαλιά που έγινε αναγκαστική αλλαγή, εμείς δεν είχαμε κάποιον άλλο παίκτη να έδειξε τέτοια συμπτώματα. Είχαμε καλή κινητικότητα και ενέργεια στο παιχνίδι μας».

Για την πεντάδα: «Εγώ προσωπικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε πεντάδα. Για να είμαστε
ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε στον στόχο που λέτε, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια. Στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Πιστεύω ότι στο τέλος αποδίδεται δικαιοσύνη και την τύχη που δεν είχαμε σήμερα, θα την έχουμε σε κάποιο από τα επόμενα ματς».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η απάντηση έχει να κάνει με την στάση μου, όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετώ το ποδόσφαιρο. Εδώ που είμαστε, είμαστε για να βοηθάμε το ποδόσφαιρο να προοδεύει και να πηγαίνει ένα βήμα μπροστά και να είναι ελκυστικό. Για να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα, αυτή είναι η προσδοκία μας».