Αιχμές Σιαφάκα για όσους δεν τους πίστεψαν

0

Περισσότερο απολογισμό της χρονιάς, παρά αναφορά στο παιχνίδι έκαναν προπονητές και παίκτες στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς της Δόξας Κρανούλας με την Λευκίμμη. Ο Βασίλης Σιαφάκας, μάλιστα, άφησε αιχμές για κάποιους που δεν πίστεψαν τον ίδιο και την ομάδα, λέγοντας ότι δυστυχώς γι’ αυτούς πέτυχε!

Σιαφάκας

Καλές γιορτές σε όλους. Παίξαμε το τελευταίο ματς μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς. Δύο πολύ καλές ομάδες που το κυνήγησαν, έγιναν φάσεις, δεν ήταν ματς σκοπιμότητας. Κυνηγήσαμε και ένα δεύτερο γκολ και δεν κλειστήκαμε πίσω. Ήμασταν πιο τυχεροί και πήραμε το ματς, που το θέλαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά.

Είχα την τύχη να έχω ό,τι καλύτερο από τα Γιάννενα, κάναμε καλό σύνολο. Δεν μας πίστευαν στην αρχή, εμείς και το συμβούλιο όμως το πιστεύαμε, όπως και οι οικογένειές μας που μας στήριξαν. Φέραμε κόσμο στο γήπεδο και αλλάξαμε το αρνητικό κλίμα.

Η χρονιά ήταν πετυχημένη, ευχαριστώ τους παίκτες, τον Γ. Λώλη τον γυμναστή μας. Δεν βγάλαμε μυϊκούς τραυματισμούς κι αυτό τα λέει όλα, ενώ πήραμε ματς στα τελευταία λεπτά.

Ευχαριστώ τον γυμναστή τερματοφυλάκων, τον Χρήστο Μάστακα, που είχε στην καλύτερη κατάσταση τους τερματοφύλακες.

Ευχαριστώ τον Τάκη Κλείτσα, που με την εμπειρία του με συμβούλευε και τον άκουγα. Με την ηρεμία του μας βοήθησε.

Ακούγονται για εμένα πολλά. Δεν με νοιάζει να πουν αν είμαι καλός ή κακός προπονητής, αλλά κάποιοι δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο και κατηγορούν τους υπόλοιπους. Τους πίκρανα που πέτυχα. Οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα. Δοκάρι και μέσα είναι καλός, δοκάρι και έξω πρέπει να φύγει. Όλη τη χρονιά έλεγαν διάφορα για ‘μενα. Δυστυχώς για κάποιους η μπάλα για ‘μένα πήγε δοκάρι και μέσα.

Σφακιανάκης

Να ευχηθώ καλές γιορτές και καλό Πάσχα.

Μόλις τελείωσε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια για την παραμονή και στους δύο μας. Είχε πολλές δυσκολίες το πρωτάθλημα, γιατί έπεφταν οι μισές ομάδες, αλλά ήταν κι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.  Δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο της σεζόν, παρότι ήμασταν νεοφώτιστοι και είχαμε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της χρονιάς. Μείναμε στη Γ’ και θα συνεχίσουμε και του χρόνου με μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις. Το μέλλον μας ανήκει.

Το ματς ήταν καλό, παρότι αδιάφορο βαθμολογικά.

Δυστυχώς τις ομάδες της Γ’ Εθνικής τις έχουν παραμελήσει. Μέχρι 10 Αυγούστου που θα ξεκινήσουμε πάλι προετοιμασία, έχουμε 4,5 μήνες κενό. Οι παίκτες μέχρι να επανέλθουν θα είναι δύσκολο.

 

Βλάχος

Είχαμε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Καλό , αλλά κλειστό παιχνίδι. Η Κρανούλα σκόραρε πρώτη και κράτησε το αποτέλεσμα. Καλές γιορτές σε όλους.

 

Αρχοντάκης

Έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές ευκαιρίες. Όταν παίζεις όμως ποδόσφαιρο ποτέ δεν θες να χάνεις. Ήταν μια νίκη για μας που τη θέλαμε για να κλείσουμε μια πετυχημένη χρονιά. Ο σκοπός, που ήταν η παραμονή, επετεύχθη. Υπήρξαν δυσκολίες, αλλά ήμασταν μια γροθιά. Για να μείνεις στην κατηγορία έπρεπε να κάνεις πρωταθλητισμό. Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο.

Σχόλια

Comments are closed.