Μετά από έξι χρόνια οι κορασίδες του Ηρακλή Ιωαννίνων έχασαν το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ! Σε έναν συγκλονιστικό τελικό ηττήθηκε 3-1 από τον μόνιμο αντίπαλό του, Φιλαθλητικό Πρέβεζας.

Η ομάδα του Ηρακλή εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, την οποία συνοδεύει και με βίντεο:

Η πρώτη ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στο Φιλαθλητικό για τη νίκη του συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθεια και συγχαρητήρια γιατί σήμερα πήραν το μάθημά τους: Στη ζωή πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη θέση εξουσίας του για να ¨ρυθμίσει” τις καταστάσεις και να τις φέρει εκεί που τον βολεύει.

Γράφω (σ.σ. αναφέρει ο Γιώργος Παππάς) τις ανακοινώσεις της ομάδας εδώ και 26 μήνες και καμία δημοσίευση δεν αναφερόταν σε τίποτα άλλο εκτός από τα αγωνιστικά της ομάδας μας. Αυτό προφανώς εισπράχθηκε σαν αδυναμία από πολλούς. Θα επανέλθω με το βίντεο του αγώνα.

Να πώ περαστικά στις τέσσερις απούσες του τελικού (δύο από κάθε ομάδα) Καρατζόγλου, Ράπτη, Στεφανή και Ντούσκου.

Τέλος καλή επιτυχία στα κορίτσια μας Τασιούλα Γωγώ και Παππά Αικατερίνη που αναχωρούν για το Μουζάκι Καρδίτσας για το διακλιμακιακό προεθνικών ομάδων παγκορασίδων.

Η δεύτερη ανακοίνωση:

Τα κατορθώματα του κου Φλούδα

Ο πρώτος διαιτητής του τελικού δεν έκανε τυχαία όσα γίνανε σήμερα. Ήταν πρώτος διαιτητής και στον 1ο τελικό της Πρέβεζας. Εκεί δυστυχώς δεν είχαμε κάμερα. Η ομάδα μας ζήτησε εξαίρεσή του από τους αγώνες μας όχι για τα σφυρίγματά του αλλά γιατί έκανε το εξόχως παράνομο: Αφού έβαλε τις δύο αρχηγούς να υπογράψουν το φύλλο αγώνα στο τέλος του συμπλήρωσε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ παρατηρήσεις για τον προπονητή μας. Η ΕΣΠΕΔΕ όχι μόνο αγνόησε την αίτηση εξαίρεσης αλλά τον όρισε δεύτερο διαιτητή στον χθεσινό αγώνα γυναικών όπου χάσαμε δίκαια μιας και από τη θέση του δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο και 1ο διαιτητή σήμερα. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Επειδή πρόκειται φυσικά για μοντάζ το πλήρες βίντεο του αγώνα στην διάθεση όποιου επιθυμεί να βρεί έστω μία φάση που η ομάδα μας ευνοήθηκε.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ