image description

Με προβλήματα επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα από το Αγρίνιο, καθώς προέκυψαν κάρτες και τραυματισμοί που θα αφήσουν εκτός δράσης ορισμένους ποδοσφαιριστές. Ο Γαρουφαλιάς θα εκτίσει τη μία από τις 2 αγωνιστικές της τιμωρίας του στο προσεχές παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει κι έναν μικροτραυματισμό, που οδήγησε τον κ. Πετράκη στο να τον αντικαταστήσει στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Επίσης ο Αποστολόπουλος είναι τιμωρημένος με κόκκινη και ενδεχομένως μάλιστα η αντίδρασή του να τον αφήσει εκτός δράσης για 2-3 αγωνιστικές.

Τέλος, ο Μπέριος είχε δηλωθεί τιμωρημένος εδώ και πολύ καιρό.

Στα παραπάνω προβλήματα καρτών έχουν προστεθεί ο Νικολιάς, που δυστυχώς για μία ακόμα φορά έχει πρόβλημα, οι Μπετρά και Σολτάνι που είναι κι αυτοί τραυματίες, όπως και ο νεαρός Ντόλοβατς.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα σήμερα είχε παιχνίδια περιορισμένου χώρου σε υποομάδες των 4 και 6 ατόμων και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές είχαν διπλό παιχνίδι τεχνικής μετάβασης.

Επόμενη προπόνηση αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.

 

10 ευρώ γενική είσοδος

Σε ανακοίνωσή της για τα εισιτήρια του εξ’ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα  Σμύρνης, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει για τα εισιτήρια: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Μ. Εβδομάδα θα είναι: Μ. Δευτέρα – Μ. Τρίτη 10:00 – 17:00 στα γραφεία της ομάδας στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και τη Μ. Τετάρτη από τις 12:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα…

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει γενική είσοδος 10€».