Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε την πρώτη του νίκη μακριά από τη Ριζούπολη και το αποτέλεσμα αυτό τον φέρνει αγκαλιά με τη σωτηρία. Ο κ. Παράσχος, πάντως, έδειξε να μην εφησυχάζεται, αφού εκτιμά ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 ακόμα βαθμούς η ομάδα του για να σωθεί και μαθηματικά.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μια αλή ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι βασανιστήκαμε πολύ σωματικά και ψυχολογικά για να κάνουμε συνεχόμενες νίκες και πόσο μάλλον επί του ΠΑΣ Γιάννινα που ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Ήμασταν τυχεροί στο πέναλτι και προηγηθήκαμε με ένα κρύο θα έλεγα γκολ που προήλθε από αράουτ.

Στο β’ ημίχρονο μας πίεσε πολύ ο ΠΑΣ Γιάννινα, ρίσκαρε πολύ. Ήταν σημαντικό ότι εκείνος είχε παίξει Σάββατο κι εμείς Κυριακή και δεν είχαμε φρεσκάδα να αντεπεξέλθουμε στην πίεση. Παίξαμε αμυντικά να διατηρήσουμε το σκορ. Με τους 3 βαθμούς θα γλιτώσουμε τη Β’ Εθνική.

Καλή Ανάσταση σε όλους σας».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του να μη μπλέξει ξανά: «Είχαμε 4 μήνες να κερδίσουμε και κάναμε ένα σερί τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι 25 βαθμοί εκτιμώ ότι δεν θα φτάσουν. Έχουμε δύσκολα ματς με Ολυμπιακό, Τρίπολη και ΑΕΚ. Θα χρειαστούμε άλλους 2 βαθμούς να είμαστε σίγουροι 100%».