Η επόμενη μέρα της πολύ κακής εμφάνισης του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του και για πρώτη φορά είχαμε ανακοίνωση “συγνώμης” προς τον κόσμο για την εικόνα που είδε στο γήπεδο.

Η διοίκηση δεσμεύεται να ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας κάνοντας το χρέος της, γι’ αυτό και ζητεί τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

Άσχημη η χθεσινή εικόνα της ομάδας μας..

Με αυτή την ανακοίνωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που βρεθήκατε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και που μέχρι τέλους δίνατε δύναμη στην ομάδα, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ζητήσουμε σε όλους εσάς συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα χρέος μας, αλλά και αυτό που θα κάνουμε είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσουμε δυναμικά το σχεδιασμό και τις πράξεις για την επόμενη.

Σας θέλουμε δίπλα μας με τη στήριξη σας και εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της..