image description

Σε αναμέτρηση με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στα Τρίκαλα με τον τοπικό ΑΟ και διατηρήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 40 βαθμούς.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του μεσοεπιθετικού της ομάδας μας, Περικλή Μπουσινάκη, ο οποίος στην επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους υπέστη κάταγμα στον καρπό του αριστερού του χεριού. Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου στάθηκε πολύ καλά αμυντικά στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 78΄ θα μπορούσε να φτάσει στο γκολ της νίκης, όταν σε αντεπίθεση ο Κόλλινς έκανε την παράλληλη σέντρα στην μικρή περιοχή στον Μπουσινάκη, ο οποίος για εκατοστά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.

Το φιλμ της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
1΄. Σουτ του Σαχινίδη από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε εύκολα ο Μέλκας.
34΄. Δυνατό μακρινό σουτ από τον Μιλοσάβλιεβ, πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει.
41΄. Νέο μακρινό σουτ από τον ΑΟΤ με τον Ανδρεόπουλο, άνετα ο Μέλκας.
44΄. Σουτ του Πάνου, η μπάλα κόντραρε, γυριστό σουτ του Σαχινίδη πάνω από το οριζόντιο.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
62΄. Ο Λουκίνας πάτησε περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.
72΄. Γύρισμα του Ζγκούρη στην περιοχή, κεφαλιά του Κοτσώνη μπλόκαρε εύκολα ο Μέλκας.
78΄. Η μεγαλύτερη φάση στον αγώνα. Σε αντεπίθεση ο Κόλλινς έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπουσινάκης για εκατοστά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα.

Κίτρινες κάρτες: Τσιάρας (68΄), Γροντής (82΄), Βέρτζος (86΄) / Θεολόγου (53΄).
Διαιτητής αγώνα: Κιγιντζή Ενγκίν (ΕΠΣ Ξάνθης).
Α΄ βοηθός: Βογιατζής Ελευθέριος (ΕΠΣ Καρδίτσας).
Β΄ βοηθός: Παπαλίτσας Γεώργιος (ΕΠΣ Καρδίτσας).
Τέταρτος διαιτητής: Τεβεκέλης Νικόλαος (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Παρατηρητής διαιτησίας: Ρόντσης Γρηγόριος (ΕΠΣ Καστοριάς).

ΑΟ Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Τόμιτς (66΄ Γροντής), Μιλοσάβλιεβ (83΄ Τσίπρας), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (63΄ Ζγκούρη).

ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (λ.τρ. 74΄ Μπουσινάκης, λ.τρ. 87΄ Νικολόπουλος), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Δημητριάδης (62΄ Κυριάκης), Ψιάνος, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας.