Η υπόθεση Τσάβες δεν έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα για τον ΠΑΣ Γιάννινα τον περασμένο Ιανουάριο, αφού ανακαλύφθηκε και νέο ποσό που έπρεπε να καταβληθεί στον παίκτη μέσω επανυπολογισμού των τόκων! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εξέδωσε απόφαση αφαίρεσης 3 βαθμών για τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την ολοσχερή εξόφληση των τόκων στον ποδοσφαιριστή, οι οποίοι αλλιώς είχαν υπολογιστεί από το νομικό τμήμα της Super League και αλλιώς από τον δικαστή του Διαιτητικού Δικαστηρίου!

Η διαφορά που προκύπτει δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού πρόκεται για ένα ποσό κοντά στις 4.000 ευρώ, αλλά για μία ακόμα φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο, το να ζητείται δηλαδή ο επανυπολογισμός των τόκων.

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη το ποσό αυτό θα καταβληθεί και η ποινή της αφαίρεσης βαθμών δεν θα επιβληθεί.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα: Δέχεται την από 16-2-.2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.