Οι γιορτές του Πάσχα θα τελειώσουν λίγο νωρίτερα για την ομάδα των Σερβιανών απ’ ό,τι για τις υπόλοιπες ομάδες του ερασιτεχνικού της ΕΠΣΗΠ, καθώς οι κυπελλούχοι της Ένωσης ξεκινάνε την Τετάρτη 11 Απριλίου τις νέες τους αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Αντίπαλος της ομάδας του Αλέκου Τάτση θα είναι οι Φιλέλληνες Πέτα από την Άρτα, ομάδα που δεν κατέκτησε το τρόπαιο, ωστόσο επειδή δεν δήλωσε συμμετοχή η κυπελλούχος Α.Ε. Ξηροβουνίου, δόθηκε η δυνατότητα στη φιναλίστ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ την Τετάρτη στις 16:00. Διαιτητής ορίστηκε ο Ευστράτιος Σουλίδης και βοηθοί του οι Βασίλειος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Πραχάλης, όλοι του συνδέσμου Κοζάνης. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Βακαλόπουλος (Θεσπρωτίας).

Ο αγώνας έχει τον χαρακτήρα νοκ-άουτ και ο νικητής «βουτάει» αμέσως μετά στα πολύ δύσκολα, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 25 Απριλίου και πάλι στα Γιάννενα τον νικητή του ζευγαριού Τηλυκράτης-Νέος Αμφίλοχος. Πρόκειγαι για δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της Γ’ Εθνικής, με τον Τηλυκράτη να τερματίζει πρώτος στον όμιλο και να διεκδικεί την άνοδο στη Football League, ενώ ο Αμφίλοχος ήταν δεύτερος. Να σημειωθεί ότι η Δόξα Κρανούλας είχε μόνο ήττες απ’ αυτές τις δύο ομάδες στη διάρκεια του πρωταθλήματος.