Τελευταίος μήνας για την πολύπαθη Super League, με τις 4 τελευταίες «στροφές» του πρωταθλήματος να ξεδιαλύνουν το τοπίο για την κατάκτηση της 1ης θέσης, της 2ης, της 5ης και της 15ης, που ακόμα μαθηματικά παίζονται. Ο ΠΑΣ δυστυχώς δεν συνεχίζει να ελπίζει για την Ευρώπη, αφού ακόμα και το απόλυτο νικών να κάνει δεν υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να την προλάβει. Οι ήττες από Παναιτωλικό και Απόλλωνα έδωσαν τη χαριστική βολή στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Πάντως οι 4 τελευταίες αγωνιστικές δεν θα είναι αδιάφορες. Με τόσα πολλά συμβόλαια να τελειώνουν, αλλά και με πολλούς νεαρούς –και όχι μόνο- παίκτες να περιμένουν την ευκαιρία τους να δείξουν ότι μπορούν να είναι υπολογίσιμοι του χρόνου, αυτομάτως το φινάλε αποκτάει ένα ενδιαφέρον.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα (Τρίτη) στις 17:00 στις προπονήσεις και ξεκινάνε προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (17:15) κόντρα στην Ξάνθη. Λογικά δεν θα υπάρχουν απουσίες στο σημερινό πρόγραμμα, με μόνο ερωτηματικό τον Σολτάνι, που είχε μεταβεί στην Ολλανδία για αποθεραπεία. Ούτως ή άλλως, όμως, ο χρόνος για τον Γαλλοαλγερινό μετράει αντίστροφα, αφού δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα.