Την πρώτη τους προπόνηση μετά τις διακοπές του Πάσχα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο ΠΕΑΚΙ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Για πρώτη προπόνηση έκαναν γυμναστική με ασκήσεις ενδυνάμωσης και μυϊκής αφύπνισης και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα. Από Τετάρτη οι ρυθμοί θα αυξηθούν, καθώς ο κ. Πετράκης θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν την Κυριακή με ορισμένα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, καθώς είναι πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν έπαιξαν σε πολλά ματς και ανάμεσα σ’ αυτούς ίσως δούμε και παιδιά που έπαιζαν με την Κ20 μέχρι πρόσφατα. Αν κριθεί ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, δεν αποκλείεται σε κάποιο από τα 4 επόμενα παιχνίδια να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός».

Απόντες από τις προπονήσεις είναι οι τραυματίες Σολτάνι και Μπετρά, που μάλλον γι’ αυτούς η χρονιά τελειώνει πρόωρα, ενώ ατομικό έκανε ο Βιδάλ, που Τετάρτη ή Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει αν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.