Τρεις αγωνιστικές σε Αποστολόπουλο, τιμωρημένοι και οι Βιδάλ-Γαρουφαλιάς

0

Η αποβολή του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου στο ματς με τον Παναιτωλικό του κόστισε τελικά τιμωρία 3 αγωνιστικών, αφού ο αθλητικός δικαστής του επέβαλε την ποινή που προβλέπεται στο άρθρο 10, παρ. 1γ, σύμφωνα με την οποία ποδοσφαιριστές που αποβάλλονται για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο, τιμωρούνται με τη συγκεκριμένη ποινή.

Έτσι ο μπακ των Ιωαννίνων ήδη έχασε τον αγώνα με τον Απόλλωνα και θα λείψει υποχρεωτικά και στα δύο επόμενα με Ξάνθη και ΑΕΛ.

Εκτός από τον Αποστολόπουλο, όμως, τιμωρημένοι δηλώθηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Γαρουφαλιάς, που θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του για τις 7 κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο Αγρίνιο και ο Βιδάλ που συμπλήρωσε 4 κάρτες με τον Απόλλωνα. Ο νεαρός Βραζιλιάνος αντιμετώπιζε ούτως ή άλλως πρόβλημα τραυματισμού που δεν το είχε ξεπεράσει πλήρως.

Στο ματς της Κυριακής θα έχει και η Ξάνθη μία απουσία λόγω τιμωρίας, αυτή του Μπαξεβανίδη, ενώ η ΑΕΛ ήδη δήλωσε τιμωρημένους για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ τους Ζίζιτς και Φατιόν.

Σχόλια

Comments are closed.