Ένα δημοσίευμα με απρόβλεπτες προεκτάσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε στο φως της δημοσιότητας το sdna.gr, καθώς ο πρώην πρόεδρος της Χαλκίδας, Βασίλης Ταρνανάς, μίλησε στην εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη και ανέφερε ότι ο Χριστοβασίλης ενδιαφέρεται για την αγορά του Α.Ο. Χαλκίς. Μάλιστα φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Ταρνανάς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τον Μάιο του 2012 είχε ισχυριστεί ότι θα ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΣ και μάλιστα ισχυριζόταν ότι με 500.000 ευρώ κεφάλαιο θα γινόταν “συμπαίκτης” του Χριστοβασίλη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sdna.gr

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ευβοϊκή Γνώμη” ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ ανέφερε πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ ΓΙάννινα ενδιαφέρεται να αγοράσει τον σύλλογο της Εύβοιας, εφόσον πρώτα αποχωρήσει από την ομάδα της Ηπείρου.

«Με τον Χριστοβασίλη είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Έχω πάει αρκετές φορές στα Γιάννενα και έχει έρθει Χαλκίδα. Μιλήσαμε πρόσφατα στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ενδιαφέρεται για τον ΑΟ Χαλκίς», ανέφερε ο Βασίλης Ταρνανάς.

Παράλληλα πρόσθεσε πως ο Χριστοβασίλης έχει ζητήσει εδώ και καιρό να γίνει ραντεβού με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη, το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα, καθώς κι ότι θα επιστρέψει και ο ίδιος στον ΑΟ Χαλκίδας, αν εμπλακεί και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ.