image description

Συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΛ ο ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Γιάννη Πετράκη, που θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με ορισμένες απουσίες που θα υπάρξουν να θεωρούνται αντιμετωπίσιμες.

Λόγω καρτών θα απουσιάσει για τελευταία φορά ο Αποστολόπουλος, που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και έλλειψε ήδη με Απόλλωνα και Ξάνθη. Τραυματίες παραμένουν οι Ντόλοβατς και Σολτάνι, αντιθέτως επιστρέφει από τιμωρία 2 αγωνιστικών ο Γαρουφαλιάς, αλλά είναι άγνωστο αν θα ξαναπάρει παιχνίδια, δεδομένου ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Όσον αφορά μια στιγμή έντασης μεταξύ δύο παικτών στην προπόνηση της Τετάρτης, από την ομάδα υποβαθμίστηκε το περιστατικό, αφού είχε να κάνει με νεύρα πάνω σε μια φάση της προπόνησης και δεν υπήρξε καμία συνέχεια. Ήταν ένα από τα γνωστά περιστατικά που συμβαίνουν πολύ συχνά στα γήπεδα, όταν μία φάση είναι επικίνδυνη να προκαλέσει τραυματισμό.

Για τη σημερινή προπόνηση το τεχνικό team είχε στο πρόγραμμα ασκήσεις ομαδικής λειτουργίας, «κορόιδο» και για το τελείωμα διπλό με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Επόμενη προπόνηση την Παρασκευή στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.