Αγώνας απέναντι σε ομάδα του Αλέξη Κούγια χωρίς ανακοινώσεις πριν ή μετά τα ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Δεν έλλειψε, λοιπόν, έστω και καθυστερημένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του κ. Κούγια, αλλά εκεί που απειλούσε με αποκαλύψεις πριν λίγο καιρό, τώρα ευχαρίστησε την «κυανόλευκη» ομάδα για την άψογη φιλοξενία της αποστολής των «βυσσινί».

Μην έχοντας, όμως, κάτι να προσάψει στην ΠΑΕ, τελικά ο κ. Κούγιας τα έβαλε με ορισμένους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για το πανό που ανέβασαν στη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απαίτησε να γραφεί στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές το περιεχόμενο του πανό.

Αναλυτικά το περιχόμενο της ανακοίνωσης

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και οι Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Ράντομιρ Μιλοσάβλεβιτς θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ευαρέσκεια μας, τόσο στο γιατρό μας ορθοπαιδικό χειρουργό Γιώργο Μπασδέκη, όσο και στους φυσικοθεραπευτές μας Γιώργο Ζαχαρή και Γιώργο Μέκρα για την επιστημοσύνη τους, η οποία είναι αναμφισβήτητη και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους σοβαρότατους τραυματισμούς των δύο παικτών μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας και εμείς νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς για το οιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα και θέλουμε να διαδώσουμε αυτήν την ιατρική επάρκεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε!

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και προσωπικά τον κ. Χριστοβασίλη για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.

Οι συμπεριφορές 50 αλητών, δήθεν οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι δεν σέβονται ούτε ιερά ούτε όσια ούτε επιστήμες και οι οποίοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, γιατί ντρέπονται να πουν το όνομα τους, για μας δεν έχουν καμία σημασία.

Δυστυχώς «τέτοιοι» υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. «Τέτοιους» δυστυχώς έχουμε και στη Λάρισα και τους πληρώνουμε πολύ ακριβά.

3. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και αντιμετώπισαν το χθεσινό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πλήρη ΠΑΣ Γιάννινα.

Απέδειξαν όλοι ότι αξίζουν να είναι μέλη της ενδεκάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ