image description

Το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague συνεχίζει να φορτσάρει σε όλη την Ελλάδα, με τις ομάδες να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση στο Βόλο (25-27 Μαΐου)!

Ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός της ομάδας Mechanical minds που πέτυχε 6 γκόλ, o Νίκος Σαραμαντάς, το βαρύ κανόνι των Mechanical Minds με έξι γκολ στο 11-4 της ομάδας του επί των Bayer Pharmacuzen, μίλησε στον Νίκο Νικολακόπουλο για τη νίκη που τους έδωσε την πρόκριση: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι,παίξαμε καλά,στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί ενώ στο δέυτερο ημίχρονο πέσαμε λίγο.Σημασία έχει όμως ότι κερδίσαμε και περάσαμε στους ”8″ της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη μας φορά στο τουρνουά,ευελπιστούμε σε κάτι αισιόδοξο και μακάρι να βρεθούμε στον τελικό,στον Βόλο.

Στην ερώτηση για τη συνολική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στη διοργάνωση, ο Σαραμαντάς ανέφερε τα εξής: “Στην αρχή που ξεκίνησε το τουρνουά δεν παίξαμε τόσο καλά,όμως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στο σημείο που είδατε σήμερα παίζοντας αρκετά καλά.”

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον προσεχή Σεπτέμβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.