image description

Οι ανακοινώσεις ανανεώσεων συμβολαίων συνεχίζονται στον ΠΑΣ Γιάννινα και σειρά πήρε σήμερα ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που θα συνεχίσει στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα για 2 ακόμα χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα είχε φέτος 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 922 λεπτά και 5 στο κύπελλο με 480 λεπτά. Δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα, αφού ο χρόνος συμμετοχής φέτος μοιράστηκε αρκετά. Η προσαρμογή του, όμως, στις συνθήκες της ομάδας μπορεί να τον βοηθήσουν να δείξει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Μετά τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο και Αποστολόπουλο, πιθανοί για ανανέωση θεωρούνται και οι Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γιαννίκογλου και κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα πάει για ανανέωση και ο Νικολιάς, αν και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο. Προς το παρόν η ομάδα δεν έχει κινηθεί με την ίδια ταχύτητα, όπως με τους άλλους, καθώς υπάρχει χρόνος η συζήτηση να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα μας, υπέγραψε ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος για δύο ακόμα χρόνια έως το 2020.

Στις δηλώσεις του για το pasgiannina.gr ο Αλέξανδρος είπε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλη, τη διοίκηση, τον προπονητή της ομάδας κ.Πετράκη και τον Διευθ.Ποδοσδαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο και για την βοήθεια τους και την εμπιστοσύνη τους όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα.

Τα Ιωάννινα και η ομάδα του ΠΑΣ είναι ξεχωριστές στιγμές στη ζωή μου και θέλω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό.

Μαζί με τον κόσμο το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα δούμε την ομάδα μας όπως της αξίζει..