image description

«Φρενό» στο σερί 5 νικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League έβαλε ο Ολυμπιακός στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σ’ ένα ανοιχτό και αμφίρροπο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 0-1, χάρη σε μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κατσούκη εκατοστά έξω από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στο 68ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός «πατούσε» καλύτερα στο πρώτο 15λεπτό, αλλά ο ΠΑΣ ισορρόπησε και άρχισε να δημιουργεί φάσεις στις αντεπιθέσεις. Με αιχμή τον Ζαχαρό και τον Λιάππη που ακολουθούσε τις φάσεις, προσπάθησε να προηγηθεί, αλλά ο Σκαφίδας ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντά του και σταθερός στις επεμβάσεις του.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα, δημιούργησε πίεση στα καρέ του ΠΑΣ, αλλά όχι κάποιες σπουδαίες φάσεις. Και ο ΠΑΣ είχε τις καλές του στιγμές με σπουδαιότερη ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος γρήγορα, πιάνοντας εκτός εστίας τον Σκαφίδα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά τη λύση για τον Ολυμπιακό έδωσε μια στημένη μπάλα, με τον Κατσούκη να εκτελεί απευθείας φάουλ σημαδεύοντας το δεξί «παραθυράκι» του Βενετικίδη.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε μετά το γκολ, προσπάθησε, αλλά δεν βρήκε το γκολ που ήθελε να ισοφαρίσει έστω το ματς και να διατηρήσει το αήττητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα παιδιά της Κ20 του Ολυμπιακού είναι στην αποστολή της μεγάλης ομάδας, οπότε οι Νέοι σή,ερα έπαιξαν με πολλά παιδιά της Κ17.

Το ματς παρακολουθήσουν ο κ. Χριστοβασίλης με τον γιο του Παναγιώτη, ο κ. Νιαρχάκος, οι βοηθοί του κ. Πετράκη Ταουσιάνης, Αλεξίου και Τσελιόπουλος.

Δείτε τις λεπτομέρειες του ματς ΕΔΩ