image description

Ο Κόντε φερόταν μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν είχε δείξει άλλη ελληνική ομάδα ενδιαφέρον, όμως δημοσίευμα αναφέρει ότι στο “παιχνίδι” της απόκτησης του Ισπανού φορ έχει μπει και η ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να ανεβάσει ασφαλώς το οικονομικό όφελος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν “κονταροχτυπηθούν” δύο τουλάχιστον ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, του gazzetta.gr η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε και έχει ήδη κάνει κουβέντα με την πλευρά του Ισπανού φορ.

Η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ αποτελεί δεδομένα μία δύσκολη περίπτωση και η Ένωση από τη στιγμή που δεν μπορεί να είναι σίγουρη για το μέλλον του Αργεντινού άσου, είναι υποχρεωμένη να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την επιθετική της γραμμή ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αυτό που χρειάζεται η Ένωση, σε περίπτωση που τελικά δεν καταφέρει να κρατήσει τον «Τσίνο», είναι ένας επιθετικός ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να σκοράρει όσα γκολ (ή και περισσότερα) έδωσε φέτος στην ΑΕΚ ο Αργεντινός. Ένα φορ περιοχής το οποίο θα μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα, να τον διακρίνουν στοιχεία ανάλογα με εκείνα του Αραούχο και να έχει το γκολ. Από την εγχώρια αγορά δεδομένα αυτός είναι μόνο ο Κόντε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη την κίνησή της δείχνοντας ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ακόμα μια  σούπερ παραγωγική χρονιά, αν αναλογιστεί κανείς ότι με τη φανέλα του ΠΑΣ σημείωσε 14 γκολ στη Super League και 20 συνολικά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρον είχε εκφράσει τον χειμώνα και ο ΠΑΟΚ.

Άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του Κόντε, κάνοντας τις πρώτες συζητήσεις με το περιβάλλον του, ο οποίος έπειτα από δύο καλές σεζόν στα Γιάννενα έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός φορ έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 800.000 ευρώ, η οποία αν καλυφθεί από οποιαδήποτε ομάδα τότε -όπως είναι γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις- θα συνεχίσει σε αυτή που έκανε χρήση της συγκεκριμένης οψιόν.