image description

Μια νέα όψη θα έχει σε λίγες μέρες η μεγάλη σκεπαστή στο “Ζωσιμάδες”. Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ηπείρου της τάξεως των 24.800€, θα αντικατασταθεί το μπροστινό μέρος του στεγάστρου, με άλλο διαφανές υλικό, το οποίο θα επιτρέπει να περνάει ο ήλιος για να μην παγώνει η μία πλευρά του Σταδίου τους χειμερινούς μήνες και να γίνεται καλύτερη συντήρηση του χλοοτάπητα όλο το χρόνο.

Ήδη η χρονιά κύλησε εξαιρετικά για τον νέο χλοοτάπητα και πέρασε και το τεστ της καταρρακτώδους βροχής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού το γήπεδο ούτε λάσπωσε ούτε δημιούργησε λίμνες που να δυσχεράνουν τη διεξαγωγή του ματς. Μάλιστα μετά από μία ώρα πολύ δυνατής βροχής χρειάστηκε μόνο η παύση του ημιχρόνου για να αποστραγγίσουν όλα τα νερά, δείγμα της εξαιρετικής λειτουργίας του αποστραγγιστικού που τοποθετήθηκε τον Αύγουστο του 2017.

Η παρέμβαση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την αντικατάσταση του στεγάστρου και η προσθήκη κάποιων προβολέων στη μικρή σκεπαστή για τη διεξαγωγή προπονήσεων του στίβου θα είναι τα τελευταία έργα που ξεκινήσει το μεγάλο της αντικατάστασης του ταρτάν που κι αυτό θα ξεκινήσει μέσα στον Μάιο.