Συνεχώς εμπλουτίζεται η μεταγραφική λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι «κυανόλευκοι» κινούνται δραστήρια, συλλέγουν πληροφορίες για παίκτες και προσπαθούν να καταλήξουν σ’ εκείνους, που αφενός θα είναι στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και αφετέρου θα μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στην ομάδα.

Δύο ακόμα ονόματα προστίθενται στην ήδη πολύ μεγάλη λίστα, καθώς πληροφορίες του super-fm.gr από το νησί των Φαιάκων αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ενδιαφέρον για τους Τουράμ και Γεωργίου του ΑΟΚ Κέρκυρα. Οι Κερκυραίου υποβιβάστηκαν και αναγκαστικά παίκτες επιπέδου Super League δεν πρόκειται να μείνουν, οπότε ήδη πολλοί απ’ αυτούς ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Τουράμ είναι Βραζιλιάνος επιθετικός, την πρώτη του χρονιά στην Κέρκυρα είχε κάνει αρκετά καλό πρωτάθλημα και είχε πετύχει 7 γκολ, όμως φέτος ένας τραυματισμός τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός, γι’ αυτό και έκανε 12 συμμετοχές πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Ο Φώτης Γεωργίου δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είχε υπάρξει μέλος της ομάδας που αγωνιστικά είχε πάρει θέση στην πεντάδα, αλλά δεν έπαιξε Ευρώπη. Στη συνέχεια πήγε σε Ατρόμητο, Καλλονή και Κέρκυρα. Φέτος είχε 12 συμμετοχές. Εφόσον επιστρέψει θα υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση για τα εξτρέμ.

Ο ΠΑΣ είχε δείξει ενδιαφέρον και για τον Παμλίδη από την ίδια ομάδα, αλλά είναι προφανές ότι θα αποκτηθεί ένας από τους δύο, αν τελικά αξιολογηθεί θετικά κάποιος.