Αλλάζει τον χλοοτάπητα στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα

0

Ένα πάγιο αίτημα, όχι μόνο του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του, αλλά και προηγούμενων προπονητών ήταν η βελτίωση των γηπέδων στα οποία προπονούταν η ομάδα. Το πρώτο βήμα έγινε πέρυσι με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στους «Ζωσιμάδες», το οποίο έγινε πλέον ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Super League.

Με την εμπειρία λοιπόν της περσινής επισκευής και υλοποιώντας το αίτημα του κ. Πετράκη, ο πρόεδρος ανέθεσε στην εταιρία του κ. Γιαννάτου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ένα γήπεδο του ΠΕΑΚΙ απ’ αυτά που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις προπονήσεις της.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Στο πρόγραμμα αναβάθμισης της ομάδας και των εγκαταστάσεων αυτής, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης του κατεστραμμένου χλοοτάπητα στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας προς την εργοληπτική εταιρεία ΓΕΝΝΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ για την ικανοποιητική ανταπόκριση του χλοοτάπητα του γηπέδου Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» στις έντονα  δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τη χρονιά αυτή αλλά και με την μεγάλης έντασης βροχόπτωση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο αγώνας διεξήχθη απόλυτα ομαλά και το  γήπεδο δεν υπέστη ζημιές παρά την μεγάλη έντασης βροχόπτωσης καθόλα την διάρκεια της αναμέτρησης.

Σχόλια

Comments are closed.