BOOKSPOT

Τέλος προπονήσεων –Έλευση Χριστοβασίλη

0

Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που από εδώ και πέρα θα είναι σε διακοπές για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Αρκετοί εξ’ αυτών θα επιστρέψουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, δηλαδή γύρω στις 25 του μηνός, όπου θα ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος προετοιμασίας της ομάδας, με την ελπίδα να μπορέσει η νέα σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη.

Σο μεταξύ, στα Ιωάννινα αναμενόταν σήμερα ο κ. Χριστοβασίλης, που θα έχει σύντομα ραντεβού με τον Γιάννη Πετράκη για να αποφασιστεί αν θα συμπορευτούν και τη νέα σεζόν. Η διάθεση για ανανέωση είναι θετική και από τις δύο πλευρές και αν λάβουμε υπόψη μας πόσα έγιναν από την πλευρά της διοίκησης τις τελευταίες μέρες, είναι προφανές ότι ο πρόεδρος θέλει να ικανοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες του Ρεθυμνιώτη τεχνικού.

Ήδη ανακοινώθηκαν 5 ανανεώσεις συμβολαίων και θα ακολουθήσουν οι Μιχαήλ, Νικολιάς και Τσικάρσκι και έγιναν 2 μεταγραφές, των Σιόντη και Παμλίδη. Πολύ πιθανό να έχουμε και άλλη μία εντός εβδομάδας, αφού είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με 2-3 παίκτες ακόμα και δεν θα αργήσουν οι επόμενες κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα.

Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα έχει κινηθεί τόσο αστραπιαία και αποφασιστικά, αφού άλλες χρονιές υπήρχε το θέμα της αδειοδότησης που πάντα ανησυχούσε για το αν θα είναι όλα τακτοποιημένα και ο Μάιος περνούσε μόνο με αυτό το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Φέτος, μετά από πολλά χρόνια, όχι δεν ανησυχεί κανένας, αλλά η ομάδα κινείται σαν να πήρε ήδη άδεια από την ΕΠΟ και κερδίζει πολύτιμο χρόνο για τον σχεδιασμό της.

Εκτός του αυξημένου μπάτζετ μεταγραφών που επιθυμεί ο τεχνικός του ΠΑΣ, είχε ζητήσει βελτιώσεις και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΚΙ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει στη συντήρηση των δύο γηπέδων και θα αλλαχθούν κάποια μεγάλα κομμάτια χλοοτάπητα στα γήπεδα που γίνονται οι προπονήσεις στο Πανηπειρωτικό. Δεν πρόκειται για έργο ανάλογης έκτασης με τους «Ζωσιμάδες», αλλά τουλάχιστον θα γίνει μια προσπάθεια να έχει η ομάδα ένα αξιοπρεπέστερο προπονητήριο.

Ο ΠΑΣ «διαβατήριο» για όλους

Προχωρημένες είναι οι επαφές του Γιαννίκογλου με την ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι ένας ακόμη παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα αποχωρεί για να πάει σε ομάδα με βαριά φανέλα. Ακόμα κι αν δεν αποκομίζει κανένα οικονομικό όφελος ο ΠΑΣ, αφού το συμβόλαιο του Γιαννίκογλου έληξε, είναι σίγουρα μεγάλη η προβολή για τον σύλλογο της Ηπείρου, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του φεύγει για το βήμα παραπάνω και αναγνωρίζεται έμμεσα η σπουδαία δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια στις θέσεις των στόπερ και των τερματοφυλάκων υπάρχει τρομερή παραγωγή και εξέλιξη παικτών.

Σχόλια

Comments are closed.