image description

Tο 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague βγάζει τους πρωταθλητές και τους Κυπελλούχους του σε όλες τις πόλεις διεξαγωγής του και οι ομάδες που θα κερδίσουν τα χρυσάεισιτήρια θα ταξιδέψουν στο Βόλο για την τελική φάση! Εκεί, στο διάστημα 25-27 Μαΐου, θα διεξαχθεί η τελική φάση, στην οποία οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για τους θεατές και τους συμμετέχοντες!

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Η οργανωτική επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς για τη μεγάλη αυτή γιορτή, η οποία θα κορυφωθεί με τον τελικό της Κυριακής 27 Μαΐου. Θα υπάρξει εντυπωσιακό stand-up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ενώ οι cheerleaders του Ολυμπιακού θα αφήσουν άφωνο τον κόσμο με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους. Θα υπάρξουν παιχνίδια και side-events, αλλά και πολλά δώρα, τα οποία θα κερδίσουν και όσοι παρακολουθήσουν την τελική φάση στο Olimpico (τέρμα Ζαλόγγου).

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον προσεχή Σεπτέμβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.