Θετικές εντυπώσεις για την Ανατολή στο τουρνουά της Λευκάδας

0

Η Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής συμμετείχε στο 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας , το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 13-05-2018.

Στο τουρνουά συμμετείχε η διοργανώτρια ομάδα του Πανλευκάδιου μαζί με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού Πρεβέζης και του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων. Το  τουρνουά διεξήχθη σε τρεις αγώνες των 30′ λεπτών ο καθένας.

Στο Τουρνουά παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας ο κ. Σπύρος Πολίτης και ο Προέδρος του Πανλευκάδιου κ. Μιχάλης Κατωπόδης.

Η νεανική ομάδα του Α.Ο. Ανατολής (μέσος όρος ηλικίας παικτριών τα 14 έτη!) παρά του ότι ηττήθηκε και στους δυο αγώνες, άφησε άριστες εντυπώσεις και παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την διοργανώτρια ομάδα του Πανλευκάδιου Α.Σ.-Κ. και το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό της Λευκάδα για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία.

  • ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΤΟΜΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
  • Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΛΙΣΓΑΡΑ Κ.): ΚΟΣΜΑ, ΠΡΙΛΙΓΚΟΥ, ΦΩΤΗ, ΠΑΝΟΥ, ΜΑΣΤΟΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΔΙΑ, ΤΟΛΗ, ΠΑΪΛΑ, ΣΠΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤ., ΣΠΗΛΙΑ ΑΝΤΙΓ., ΤΣΕΛΑ, ΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΚΟΝΤΟΥ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΩΤΗ.
  • ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ Ι.): ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ Χ., ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ Κ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΥ, ΑΡΑΒΑΝΗ Ζ., ΓΑΒΡΙΛΗ, ΓΚΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΗ, ΑΡΜΑΤΑ, ΑΡΑΒΑΝΗ Α., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΙΤΣΙΟΥ, ΤΟΚΚΑΛΙΔΟΥ, ΡΑΜΑΝΤΑΝ, ΔΟΥΒΙΤΣΑ Ι., ΚΟΝΙΔΑΡΗ, ΧΑΛΙΚΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ.
  • ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΦΕΚΚΑΣ Κ.): ΥΦΑΝΤΗ, ΖΙΩΡΗ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΑ, ΚΩΤΣΗ, ΑΣΠΡΟΥΔΗ, ΚΩΛΕΤΣΗ, ΓΡΑΒΟΥ, ΚΟΥΚΑ, ΓΚΕΛΟΥ, ΚΑΤΣΑΝΟΥ, ΔΡΟΣΟΥ Λ, ΔΡΟΣΟΥ Κ.

Σχόλια

Comments are closed.