image description

Τον Μάκη Χριστοφορίδη κρατάει η Ανατολή στον πάγκο της και για το επόμενο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Ποντίων θα προσπαθήσει να πετύχει του χρόνου αυτά που δεν πέτυχε τα δύο προηγούμενα χρόνια, υποσχόμενη καλύτερη οργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και τους χορηγούς της που στήριξαν τον Σύλλογο και αυτή την αθλητική χρονιά.

Και φέτος η Ομάδα Ανδρών του Α.Ο. Ανατολής στάθηκε στο γήπεδο με αξιοπρέπεια, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο δίνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Hall Of Brands Ε.Π.Σ.ΗΠ. μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους παίκτες του Α.Ο. Ανατολής και στον Προπονητή τους κ. Μάκη Χριστοφορίδη για το ήθος τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο μέσα σε ευγενές αθλητικό πλαίσιο.

Διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο κοινό πως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα από τη νέα χρονιά, με καλύτερη οργάνωση, ξεκινώντας τον προγραμματισμό από σήμερα.

Ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Προπονητή μας κ. Μάκη Χριστοφορίδη και προχωρούμε ήδη τον σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα.