image description

Στο τέλος της φτάνει η διαδικασία των πλέι-άουτ της Hall Of Brands της Α’ ερασιτεχνικής και των πλέι οφ της MAISON Β’ ερασιτεχνικής, αλλά δεν θα είναι τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αφού θα απομένει και το μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα τερματίσουν στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας στους ομίλους της Β’ ερασιτεχνικής. Και φυσικά θα απομένει και η απόφαση της πειθαρχικής για το παιχνίδι που διακόπηκε την περασμένη Τετάρτη μεταξύ Ροδοτοπίου και ΠΑΣ Κράψης.

Για τη Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνική, οι Μικρασιάτες θα είναι τυπικά γηπεδούχοι στον αγώνα με το Ροδοτόπι και τους βολεύει ακόμα και η ισοπαλία, ώστε όποια κι αν είναι η εξέλιξη της δικαστικής απόφασης για το Ροδοτόπι-ΠΑΣ Κράψης, να εξασφαλίσουν μία από τις δύο θέσεις της παραμονής στην κατηγορία.

Στον Α’ Όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής, η Πίνδος Κόνιτσας θα υποδεχτεί στην ουδέτερη έδρα του Περάματος την Αγία Μαρίνα. Η Πίνδος έχει επιστρέψει και μαθηματικά στην Α’ ερασιτεχνική κι αυτή που έχει ενδιαφέρον για το ματς είναι η Αγία Μαρίνα που χρειάζεται μόνο νίκη για να διεκδικήσει σε νέο αγώνα μπαράζ την άνοδο.

Τέλος, στον Β’ Όμιλο Καστρίτσα και Βοτανικός δίνουν μια πολύ μεγάλη μάχη για την άνοδο. Η Καστρίτσα με νίκη τερματίζει πρώτη και ανεβαίνει απευθείας, ενώ ο Βοτανικός σε περίπτωση δικής του νίκης θα ισοβαθμήσει με το Κουτσελιό και θα διεκδικήσει σε μπαράζ την άνοδο, αφού στην ισοβαθμία μειονεκτεί του Κουτσελιού. Σε περίπτωση ισοπαλίας, και πάλι το Κουτσελιό θα είναι το ευνοημένο της ισοβαθμίας με την Καστρίτσα για την απευθείας άνοδο, γιατί θα έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων στο σύνολο του ειδικού αυτού πρωταθλήματος.

Οι βαθμολογίες

HALL OF BRANDS Α’ Ερασιτεχνική (*εκκρεμεί απόφαση για το Ροδοτόπι-Κράψη): ΑΕ Μικρασιατών 3, Ροδοτόπι 1, Κράψη 1

MAISON Β’ Ερασιτεχνική, Α’ Όμιλος (σε 2 ματς): Πίνδος Κόνιτσας 5, Σταυράκι 3, Αγία Μαρίνα 1,

MAISON Β’ Ερασιτεχνική, Β’ Όμιλος (σε 2 ματς): Κουτσελιό 4, Καστρίτσα 3, Βοτανικός 1,

Αγωνες καταταξης Α ερασιτεχνικης 2017-18
(3η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές
1. Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ Π.Ε.Α.Κ.Ι. Κυριακή 20/05/18 17:30 ΖΑΜΠΑΛΑΣ Σ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΑΓΟΡΑΣ Κ.
Αγωνες καταταξης Β ερασιτεχνικης Α ομιλου 2017-18
(3η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές
2. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ – Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ Κυριακή 20/05/18 17:30 ΠΑΝΟΣ Ι., ΤΑΤΣΗΣ Δ., ΛΙΟΝΤΟΣ Κ.
Αγωνες καταταξης Β ερασιτεχνικης Β ομιλου 2017-18
(3η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές
3. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Κυριακή 20/05/18 17:30 ΘΑΝΟΣ Δ., ΚΟΛΛΙΑΣ Α., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ.