image description

Ολοκληρώθηκε η φάση των πλέι-άουτ και πλέι-οφ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ. Η τελευταία αγωνίστηκή δεν επεφύλαξε ανατροπές ως προς τις ομάδες που θα ανέβουν απευθείας στη HALL OF BRANDS Α’ ερασιτεχνική κι έτσι η Πίνδος Κόνιτσας και το Κουτσελιό πανηγυρίζουν ήδη την άνοδό τους. Υπήρξε όμως ανατροπή στη μάχη της 2ης θέσης στον Α’ Όμιλο της MAISON Β’ ερασιτεχνικής, με την Αγία Μαρίνα να κερδίζει την Κόνιτσα και να προσπερνάει το Σταυράκι, ενώ η Καστρίτσα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βοτανικό κι έτσι στην ισοβαθμία μένει στη 2η θέση.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των πλέι-οφ στη Β’ ερασιτεχνική, το ζευγάρι που θα διεκδικήσει ένα τελευταίο εισιτήριο ανόδου θα είναι Αγ. Μαρίνα-Καστρίτσα.

Στη Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνική, το Ροδοτόπι πήρε τη νίκη επί της ΑΕΜ με 0-2, αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση για το παιχνίδι Ροδοτοπίου-Κράψης που διακόπηκε εις βάρος του Ροδοτοπίου, ώστε να δούμε ποια ομάδα από τις τρεις θα υποβιβαστεί.

HALL OF BRANDS Α’ Ερασιτεχνική (σε 2 αγώνες *εκκρεμεί απόφαση για το Ροδοτόπι-Κράψη): Ροδοτόπι 4*, Α.Ε. Μικρασιατών 3,  Κράψη 1*

MAISON Β’ Ερασιτεχνική, Α’ Όμιλος (σε3 ματς): Πίνδος Κόνιτσας 5, Αγία Μαρίνα 4, Σταυράκι 3

MAISON Β’ Ερασιτεχνική, Β’ Όμιλος (σε 3 ματς): Κουτσελιό 4, Καστρίτσα 4, Βοτανικός 2

Αγωνες καταταξης Α ερασιτεχνικης 2017-18
(3η αγωνιστική)
Αγώνας Αποτέλεσμα
1. Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ  0-2
Αγωνες καταταξης Β ερασιτεχνικης Α ομιλου 2017-18
(3η αγωνιστική)
Αγώνας Αποτέλεσμα
2. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ – Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 0-2
Αγωνες καταταξης Β ερασιτεχνικης Β ομιλου 2017-18
(3η αγωνιστική)
Αγώνας Αποτέλεσμα
3. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ 1-1