Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Δευτέρα, ο προγραμματισμός της νέας σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα βαδίζει πάνω στον γνωστό προγραμματισμό που υπήρχε από τον Γιάννη Πετράκη. Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες θα βρίσκονται στα Ιωάννινα από τις 30 Ιουνίου για να περάσουν από εργομετρικά, ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα και φυσικά θα μπορούν να παραβρίσκονται και φίλαθλοι.

Η προετοιμασία θα γίνει και φέτος στο Καρπενήσι, αγαπημένο προορισμό του κ. Πετράκη και των παικτών και το διάστημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας θα είναι από 15 Ιουλίου ως 27 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Στις 30 Ιουνίου 2018 θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, ξεκινώντας με εργομετρικά το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7 στο ΠΕΑΚΙ.

Δευτέρα και Τρίτη, 02/07 και 03/07 αντίστοιχα, σε 2 γκρουπ θα ακολουθήσουν αιματολογικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα είναι τη Δευτέρα 02/07 στις 18.30. Ακολούθως θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους μέχρι τις 15/7, όπου και θα αναχωρήσουν για την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΑΒΑΡΙΣ στο Καρπενήσι από τις 15 Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου 2018 για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.