Φιλικό αγώνα έδωσαν την Τετάρτη οι ομάδες βετεράνων ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Άρτας και του ΠΑΣ Γιάννινα, με σκοπό να ενισχυθεί το Δημοτικό Σχολείο Κομμένου.
Για την ιστορία νικητές ήταν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-5.
Ο Μητσιόπουλος στο 5ο λεπτό έκανε το 0-1 και ο ίδιος στο 14ο το 0-2. Ενδιάμεσα από τα δύο πρώτα γκολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε διπλό δοκάρι, με τους Μητσιόπουλο και Τσιατούρα να σημαδεύουν το κάθετο και το οριζόντιο δοκάρι αντίστοιχα. Οριζόντιο δοκάρι είχε και η Αναγέννηση στο 37′ με τον Νίκου.
Στο δεύτερο 40λεπτο, οι Αρτινοί μείωσαν στο 43’ με τον Καρίνο σε 1-2.
Ο ΠΑΣ αύξησε και πάλι το προβάδισμά του σε 1-3 στο 48′ με σουτ του Τσιατούρα και στο 52’ ο Μητσιόπουλος απέφυγε τον Αραβανή και με τακουνάκι σε κενή εστία πέτυχε το 1-4.
Στο 60ο λεπτό, ο Νίκου κέρδισε πέναλτι για την Αναγέννηση Άρτας, το οποίος εκτέλεσε εύστοχα ο Ζάχος, μειώνοντας σε 2-4.
Το τελικό 2-5, διαμόρφωσε ο Παπαβασιλείου
Διαιτητής: Παπαμιχαήλ Αποστόλης Βοηθοί: Μαζαράκος Νίκος – Πολύζος Κωνσταντίνος
Αναγέννηση Άρτας (Λάϊος Β.): Δημητρίου, Παπαμιχαήλ, Μαγκάκης, Υφαντής, Τσόγκας, Τρούλλης, Στράτος, Παπαχρήστου, Ζάχος, Νίκου και Λάϊος Ι
Αγωνίστηκαν και οι: Σφήκας, Πότσιος, Παπαποστόλης, Καρίνος, Μπακόλας, Αναγνωστάκης, Μπέτσας, Φίντζος, Αθανασίου, Παρράς, Αραβανής, Βέτσιος, Στασινός, Ψεύτης
ΠΑΣ Γιάννινα (Κλείτσας): Ντέτσικας, Κοντοδήμας, Μπουτσούρης, Ζώης, Οικονόμου, Κοζανίτης, Γιάτσος, Γήτας, Μητσιόπουλος, Κατερίνης, Τσιατούρας
Αγωνίστηκαν και οι: Νέος, Τζιάλλας, Γκολφινόπουλος, Παπαβασιλείου, Χαρίσης, Παπαρούνας

