Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα: Ανέβηκε το επίπεδο

0

Ανακοίνωση με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων Ακαδημιών της ΕΠΣΗΠ εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι η φετινή σεζόν ήταν η απόδειξη της συνεχούς ανόδου του επιπέδου όλων των εμπλεκόμενων στα πρωταθλήματα αυτά.

Αναλυτικά:

Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων υποδομών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ακαδημίες υποδομών της Ενωσής μας, για την ευγενή άμιλλα την οποία επέδειξαν.

Έχουμε την άποψη σαν Νέα Διοίκηση στο χώρο των υποδομών ότι με την αμέριστη βοήθεια της διοίκησης της Ένωσης, τα επίπεδο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό, όσον αφορά τις συμπεριφορές αθλητών, προπονητών, παραγόντων, γονέων έχει ανέβει αισθητά και ευχόμαστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί να βελτιώνουμε τα παιδιά/αθλητές, τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στην εν γένει συμπεριφορά τους, συμβάλλοντας έτσι στην εκκόλαψη ώριμων ανθρώπων που θα επανδρώσουν την κοινωνία μας, βγαίνοντας σιγά-σιγα στον στίβο της ζωής.

Τέλος να τονίσουμε ότι έχοντας όλοι μας σαν στόχο τη βελτίωση των αθλητών μας, η κατάκτηση πρωταθλημάτων στις υποδομές, είναι απλά μια ηθική ικανοποίηση!

Σχόλια

Comments are closed.