Όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Άτλαντα Ηπείρου, την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου της Βάρνας στη Βουλγαρία, στο οποίο θα συμμετάσχουν και πολλές ακόμα ομάδες του εξωτερικού.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της πρώτης χρονιάς λειτουργίας της ακαδημίας, Atlas Epirus F.C., έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την επωνυμία Colonia Cup 2018 που θα διεξαχθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας το διάστημα 15 έως 20 Ιουνίου!

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν Βελιγραδίου, η Ίντερ Μιλάνου, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Λουντογκόρετς, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς και άλλες ποδοσφαιρικές ακαδημίες ανά τον κόσμο! Ο Atlas θα συμμετάσχει με δύο τμήματα, ηλικιακών κατηγοριών 2008, 2009-2010!

Η αποστολή απαρτίζεται από 50 άτομα μεταξύ των οποίων αθλητές, προπονητές, συνοδοί! Εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα από την ημέρα της αναχώρησης έως και την επιστροφή μας!