image description

Συμφώνησε με τον Πογιέτ ο Γιάννης Πετράκης, ότι σημείο κλειδί του ματς ήταν το χαμένο πέναλτι, καθώς επίσης και τα γρήγορα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Ο κόουτς του ΠΑΣ ρωτήθηκε και για μεταγραφές, τονίζοντας ότι είναι δύσκολο αυτήν την εποχή να βρεις ελεύθερο παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

«Έγινε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, αλλά και πολύ δύσκολο, παίζαμε με μια από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Κρίθηκε το παιχνίδι στο γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα, στο χαμένο πέναλτι που είχαμε και στο γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο. Αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθειά μας. Το σκορ δεν είναι καλό, αλλά είχαμε καλή εικόνα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και εκτός της φάσης του πέναλτι. Μέχρι το 2ο γκολ ήμασταν καλοί. Μετά το 2ο έπαιξε ρόλο η ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τους τραυματίες Μανιά και Τζημόπουλο: «Ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Τζημόπουλου. Και τον Μανιά δεν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε, γιατί είχαμε κάνει τις αλλαγές. Ποτέ δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για κάποιον τραυματισμό αμέσως μετά το ματς.

Για το αν είναι αναγκαστικό το 3-5-2 στα δύο τελευταία ματς: «Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι πλεονέκτημα όταν αλλάζεις το σχηματισμό, δεν ξέρει τι να περιμένει ο αντίπαλος. Ο συνδυασμός κάποιων πραγμάτων μας καθορίζει την τακτική που θα ακολουθήσουμε».

Για το αν αισθάνεται να είναι σε σοβαρή ομάδα με όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά: «Αισθάνομαι ότι είμαι σε μεγάλη ομάδα και σοβαρή ομάδα. Τα έχουμε ξαναπεί και δεν καταλαβαίνω την ερώτηση».

Για το θέμα Τσάβες: «Το θέμα δεν είναι δικό μου, αφορά τη διοίκηση και πως θα το χειριστεί».

Για το αν ήταν ασύνδετη στα χαφ η ομάδα: «Κάνουμε προσπάθεια για να πάρουμε παίκτες. Διαφωνώ ότι ήμασταν ασύνδετοι. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 0-2. Αξιοποιήσαμε τη μεσαία ζώνη που με τη σειρά της αξιοποιεί και την επίθεση, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε φάσεις».

Για το αν η ομάδα έχει ανάγκη από ευχέλαιο ή μεταγραφές με τόσους πολλούς τραυματισμούς: «Θα προσπαθήσουμε και τα δύο… Οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με τα δεδομένα που έχουμε ως ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε μόνο έναν Έλληνα άνω των 24. Αν κάνετε έρευνα αγοράς, ως δημοσιογράφοι που είστε, θα δείτε ότι είναι περιορισμένες οι επιλογές. Δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες αυτήν την εποχή. Είναι δύσκολες οι επιλογές μας. Πρέπει να πάρουμε παίκτη που θα μας βοηθήσει.

Είναι ανοιχτό σε ποια θέση θα πάρουμε παίκτη, όπου μας προκύψει. Αν δεν προκύψει, δεν έχει νόημα να συζητάμε».