image description

Ο Πέδρο Κόντε είναι εν αναμονή των αποφάσεων του ΠΑΟΚ για να κλείσει η μεταγραφή του, με δημοσιεύματα των τελευτών ωρών να αναφέρουν ότι ο Πούκι δεν απάντησε ούτε σήμερα και ο Κόντε είναι η πρώτη επιλογή, ώστε να προλάβει την προετοιμασία των “ασπρόμαυρων”.

Σε δημοσίευμα του inpaok. gr το απόγευμα του Σαββάτου αναφέρονται τα εξής:

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ προτίθεται να ενισχυθεί στην θέση του επιθετικού, με τον Δικέφαλο να αναζητά έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι η αλλαγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Τέεμου Πούκι είναι ο πρώτος στόχος των «ασπρόμαυρων» με τους ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Φινλανδό στράικερ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι στην περίπτωση που ο 28χρονος ζητήσει και άλλο χρόνο, ή τελικά αποφασίσει πως δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του INPAOK, o Δικέφαλος έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πέδρο Κόντε.

Άλλωστε, στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι ο επιθετικός (είτε ο Πούκι, είτε ο Κόντε, είτε ο Λεσκάνο) να ενσωματωθεί στο γκρουπ των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Ισπανός στράικερ βρισκόταν στη λίστα πίσω από τον Πούκι με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων» να τον θεωρούν ως μία αξιόπιστη λύση, που έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ γνωρίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει λιγότερο χρόνο προσαρμογής…

Άξιο αναφοράς είναι πως τη φετινή σεζόν ο Κόντε σημείωσε σε 31 αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα 20 τέρματα.