Ο Πέδρο Κόντε πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην Τούμπα και μάλιστα δηλώνει στην εφημερίδα Fair Play της Θεσσαλονίκης, ότι επιθυμία του είναι να καταλήξει στον ΠΑΟΚ, αφού είναι ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Άλλωστε ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει τονίσει πολλές φορές ότι θέλει να πάει σε ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και να δείξει κι εκεί την αξία του και ο ΠΑΟΚ είναι ακριβώς η ομάδα που ψάχνει.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» επικρατούν δύο απόψεις αυτές τις μέρες. Από τη μία ο Σαββίδης έχει συμφωνήσει με τον Χριστοβασίλη και έχει έτοιμο τον Κόντε να τον φέρει στους «ασπρόμαυρους», ενώ από την άλλη πλευρά Λουτσέσκου και Μίχελ προτιμούν τον Τέεμου Πούκι, θεωρώντας ότι έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς, αν ο τελευταίος πουληθεί. Πάντως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθούν και οι δύο, αφού η παραμονή Πρίγιοβιτς δεν είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη, αν τελικά ο ΠΑΟΚ πάρει τον Κόντε, το τίμημα θα είναι περίπου 800.000 ευρώ, ποσό φυσικά που θα δημιουργήσει πολύ μεγάλη οικονομική άνεση στον ΠΑΣ να κλείσει κι εκείνος τις τελευταίες του μεταγραφές και να μπει αρκετά δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ