image description

Σε αλλαγές για τα εργασιακά δικαιώματα των ποδοσφαιριστών χωρίς να υπολογίζουν τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές(!) θέλουν να προχωρήσουν οι διοργανώτριες αρχές, κάτι που φυσικά δεν αφήνει σύμφωνο τον Σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες μέρες, οι Λίγκες θέλουν να αλλάξουν κανονισμούς που ορίζουν εδώ και χρόνια τις σχέσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τις ΠΑΕ και μάλιστα αυτές οι διαφοροποιήσεις θα είναι υπέρ των ομάδων και όχι προς το συμφέρον του εργαζόμενου-ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα, υπάρχει πληροφόρηση ότι θα υπάρξουν αλλαγές αναφορικά με το δικαίωμα των παικτών να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για να εξασφαλίζουν τόσο τα χρήματά τους όσο και την ελευθερία τους.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που έχει ούτως ή άλλως έντονη δράση και όχι μόνο για τέτοιου είδους ζητήματα, έχει γνώση των ζυμώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχει διαμηνύσει στην ΕΠΟ ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία μονομερή ενέργεια, που θα είναι σε βάρος του ποδοσφαιριστή που ζει και εργάζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν, μάλιστα, δεν εισακουστούν τα λεγόμενα του ΠΣΑΠ και παρ’ όλα αυτά η ΕΠΟ προχωρήσει σε αλλαγές χωρίς τη συγκατάθεση του Συνδέσμου, αυτός είναι διατεθειμένος να προασπίσει τα συμφέροντά του με κάθε νόμιμο τρόπο.

[Πηγή: sport-fm.gr]