Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος επέστρεψε πρώτη φορά ως αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα από τότε που πήγε στην ΑΕΚ και σήμερα ψηφίστηκε MVP του αγώνα, περισσότερο ως ένδειξη της προσφοράς του στον ΠΑΣ, αφού από πλευράς ΑΕΚ υπήρχαν και παίκτες που είχαν ουσιαστικότερη συμβολή στο ματς.

Ο Κολοβέτσιος, πριν τον αγώνα είχε τιμηθεί και από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με τον κ. Χριστοβασίλη να του δίνει αναμνηστική πλακέτα και τον κόσμο να χειροκροτεί.

Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το πέρασμά του από τον ΠΑΣ και τα συναισθήματά του πριν τον αγώνα, αμέσως μετά το βραβείο που του απένειμε ο κ. Τάσος Πήλιουρας εκπρόσωπος της Autovision, που είναι χορηγός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το αν θεωρεί ότι η νίκη ήρθε ευκολότερα απ’ ό,τι περίμενε: «Δεν θεωρώ εύκολη τη νίκη. Ξέραμε τα Γιάννενα ότι έχουν δυνατή έδρα, πόσο μάλλον και με τη βροχή που είχε ρίξει τις προηγούμενες μέρες. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στη δύναμη. Προσαρμοστήκαμε γρήγορα. Κομβικό σημείο του ματς ήταν η απόκρουση του Ανέστη, κρατήσαμε το μηδέν και στο β’ μέρος πετύχαμε ένα ακόμη γκολ».

Για τα συναισθήματά του στην πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για ‘ μενα. Την αγάπησα πολύ την πόλη και την ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή του. Από εκεί και πέρα εγώ κοίταξα τη δικιά μου ομάδα και πως θα κάνω το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Γαλουχήθηκα εδώ και χρωστάω πολλά στην ομάδα».

Για τον επόμενο προσωπικό του στόχο: «Να παίζω και να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου. Αν παίζεις στην ΑΕΚ, είναι πολλές πόρτες ανοιχτές».

Για το αν θεωρεί ότι έγινε καλό ματς: «Όχι ήταν και το γήπεδο σε τέτοια κατάσταση που πήγε στη δύναμη».