Πρώτα οι εκλογές και μετά η συνάντηση Βασιλειάδη με Super League

0

Χωρίς τον Γιώργο Βασιλειάδη θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League την προσεχή Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι προγραμματίστηκε για τη συγκεκριμένη μέρα, προκειμένου να δώσει το «παρών».

Ο υφυπουργός αθλητισμού με επιστολή του προς τον Γιώργο Στράτο, τονίζει ότι την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Λίγκας και θα ήταν εσφαλμένη οποιαδήποτε παρουσία πολιτικού φορέα στη διαδικασία.

Πάντως το νέο προεδρείο της Λίγκας θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη, ενδεχομένως την επόμενη μέρα μετά την εκλογή του, δηλαδή την προσεχή Τρίτη.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη προς τον Γιώργο Στράτο:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Μετά τη συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου.

Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια ημέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αμέσως μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό συνάντησης άμεσα.

Με τιμή,

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γεώργιος Βασιλειάδης».

 

Σχόλια

Comments are closed.