Την πιο «βαριά» ήττα στο φετινό πρωτάθλημα Χάντμπολ γυναικών της Α2 κατηγορίας (3ος Όμιλος), γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του ΑΟΙ.

Οι γυναίκες του ΑΟΙ, δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα θετικό στο παιχνίδι απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, καθώς η γηπεδούχος ομάδα, κέρδισε πολύ εύκολα με 33-16. Μάλιστα οι γυναίκες του Φίλιππου Βέροιας, έδειξαν τις φετινές τους διαθέσεις για να ανέβουν κατηγορία, ενώ έδειξαν επίσης πως πρόκειται για μια ομάδα εξαιρετικά προπονημένη που θα πρωταγωνιστήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο.
Αντιθέτως οι γυναίκες του ΑΟΙ, μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού νωχελικά και δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να πλησιάσουν στο σκορ, χάνοντας τελικά με το βαρύ 33-16.

Η κακή εμφάνιση της γυναικείας ομάδας του ΑΟΙ, είχε να κάνει αφενός με την ανωτερότητα και την ποιότητα του αντιπάλου, αφετέρου με το ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι γυναίκες του ΑΟΙ είχαν μεγάλη έλλειψη προπονήσεων, σε αντίθεση με τον σημερινό τους αντίπαλο.

Και τα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που αγωνίζονται για την άνοδο, κρίνονται από το προπονητικό επίπεδο που βρίσκεται κάθε μια. Αρκεί να αναφέρουμε πως οι γυναίκες της Βέροιας προπονούνται πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ του ΑΟΙ δυο εκ των οποίων η μία κάθε… Σάββατο πρωί, καθώς έτσι είναι το πρόγραμμα του ΕΑΝΚΙ, για μια ομάδα… Α2 κατηγορίας που παίζει αγώνα κάθε… Σάββατο μεσημέρι!

Οι γυναίκες του ΑΟΙ, δίνουν το επόμενο παιχνίδι τους την ερχόμενη Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό της Λιμνοπούλας με αντίπαλο την ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαίδας και σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσουν στο… παρελθόν την ήττα από τον Φίλιππο και να ανασυγκροτηθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-1, 10-1, 14-2, 14-5, 15-6 (ημ), 18-7, 20-10, 23-11, 26-14, 28-16, 33-16 (τελ).

Φίλιππος Βέροιας (Γιώργος Γιούπης): Ε. Τσοζολίδου, Ο. Ζουμπουλίδου, Στ. Γιούπη, Ελ. Μιχαηλίδου, Δ. Κιοσέ, Ρ. Καραχαρίση (4), Γ. Παπαφώτη (2), Σ. Κοτζαχρήστου (2), Ν. Καλμουκίδου (3), Κ. Σπυριδοπούλου (2), Μ. Τσαγκέρα (3), Μ. Naco (10), Μ. Δελησάββα (3), Α. Μαυρομάτη (2), Μ. Ντόβα (1), Μ. Οσλανίτου (1).

Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Ε. Βλαχοπούλου, Ηλ. Κείσογλου, Ελ. Ιωαννίδου (6), Μ. Δούμπου, Α. Τζελέπη, Στ. Μπλίζου (1), Κ. Μητκάνη, Μ. Εφαπλωματά (1), Π. Λιάκου, Κ. Κυριαζή (4), Σ. Σωτηροπούλου (1), Αδ. Γκόγκου, Μ. Ζαμπαλά, Τ. Ιωάννου (3), Ε. Κάππη.