image description

Στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα και στο χαμένο πέναλτι στάθηκαν οι Ηλιάδης και Σκόνδρας στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, οι δύο παίκτες τόνισαν μεταξύ άλλων πως αν ο Τσουκαλάς είχε νικήσει τον Ανέστη από την άσπρη βούλα, τότε ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης αναφέρθηκαν στο σύστημα που επέλεξε ο Πετράκης (3-5-2) για το ματς, και υποστήριξαν πως η έλλειψη συγκέντρωσης έφταιξε στα δύο γκολ πως δέχθηκε η ομάδα τους.

Αντώνης Ηλιάδης
«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Μπήκαμε νωθρά, δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ, αυτό μας πήγε πίσω, μας άλλαξε όλα τα πλάνα. Στη συνέχεια ανεβήκαμε κάνοντας φάσεις, κερδίσαμε το πέναλτι σε καλό χρονικό σημείο, αλλά δυστυχώς το χάσαμε. Στο β’ ημίχρονο δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ γρήγορα και στέρεψαν οι ελπίδες να γυρίσουμε το ματς.
Παρά το 0-2 κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπάθησαν όλοι, να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου.

Θα ήταν διαφορετικά αν κλείναμε το ημίχρονο στο 1-1. Θα μπαίναμε με πιο ‘καθαρό’ μυαλό στην επανάληψη και θα χτυπάγαμε το ματς. Είχαμε ανέβει πολύ στο σημείο εκείνο που κερδίσαμε το πέναλτι και ήταν μία καθοριστική φάση για την εξέλιξη του ματς».

Για την κούραση μετά το κύπελλο: «Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Είναι λογικό. Όταν κάνεις σωστή προπόνηση, όμως, δεν φταίει η κούραση».
Για το 3-5-2 που έπαιξε ο ΠΑΣ: «Είναι ένα σύστημα που είχαμε παίξει και με τον Παναθηναϊκό και φύγαμε με νίκη. Δεν θέλω να σχολιάσω το σύστημα, όλοι μπορούν να παίξουν ό,τι τους πει ο προπονητής. Σήμερα δεν μας βγήκε, γιατί δεχτήκαμε το γρήγορο γκολ».

 

Απόστολος Σκόνδρας
«Μέχρι το πέναλτι είχαμε ισορροπήσαμε το ματς, δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ πιο πριν. Αν έμπαινε το πέναλτι θα είχε διαφορετική τροπή ο αγώνας. Στο β’ δεχτήκαμε σε άλλη μία κρύα στιγμή το 0-2.

Νομίζω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης η άμυνα, είμαστε ευάλωτοι πίσω, αλλά σήμερα δεν μπήκαμε καλά στην αρχή. Αν έμπαινε όμως το πέναλτι, θα είχαμε διαφορετική τροπή».

Για το 3-5-2 που έπαιξε ο ΠΑΣ: «Δεν έφταιξε το σύστημα. Έχουμε πολλές απουσίες και το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής, μάς βγήκε την Πέμπτη. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Δεν ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι σήμερα».

Για τον Κολοβέτσιο: «Έκανε το βήμα παραπάνω, ήταν πολύ καλός και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά στα Γιάννινα».