image description

Ο Τούντορ είδε τον Γλύκο να τραυματίζεται και ζήτησε από τον Άρνεσεν εδώ και τώρα μεταγραφή τερματοφύλακα, με τις φήμες να οργιάζουν τις τελευταίες ώρες ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον ΠΑΣ τον Βελλίδη, ώστε να ανηφορίσει από τώρα στην Τούμπα και όχι το καλοκαίρι.

Για τον ΠΑΣ υπάρχει μεν το δέλεαρ μιας πρότασης που θα είναι εξαιρετικά υψηλή σε οικονομικό επίπεδο και ενδεχομένως θα ξεπερνάει και το 1 εκατομμύριο λόγω του ότι ο Βελλίδης είναι διεθνής, αλλά και της μεγάλης ανάγκης του “Δικεφάλου το Βορρά”. Ωστόσο δεν υπάρχει έμπειρος τερματοφύλακας να καλύψει αυτή τη στιγμή το πόστο για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, παρά μόνο αν βρεθεί κάποιος από μεταγραφή.

Τις επόμενες 1-2 μέρες θα πρέπει να περιμένουμε πλέον τις εξελίξεις και το αν θα προχωρήσει η απόκτηση Βελλίδη από τους Θεσσαλονικείς άμεσα.