image description

Σωρεία δημοσιευμάτων από Θεσσαλονίκη που υπήρξαν νωρίς το απόγευμα έκαναν λόγο για «ναυάγιο» της μεταγραφής Βελλίδη, λόγω υψηλών απαιτήσεων του κ. Χριστοβασίλη. Ωστόσο, το σενάριο αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκαθαρίζουν, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε να πάρει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση αυτή αφενός δεν δίνει καμία προοπτική στον παίκτη, αφετέρου είναι τελείως ασύμφορη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν έχει κανένα λόγο να δώσει έναν από τους καλύτερούς του παίκτες με τέτοιους όρους.

Ειδικά ο Βελλίδης είναι διεθνής, έχει γνωστή πορεία τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα και δεν είναι πιτσιρικάς που χρειάζεται δοκιμή , γι’ αυτό και εξ’ αρχής επιμέναμε ότι το σενάριο αυτό δεν μπορεί να έχει ιδιαίτερη τύχη.

Είναι τελικά απορίας άξιον, πως πίστευαν στον ΠΑΟΚ ότι θα πάρουν έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της χώρας με όρους που τον υποτιμούν! Έτσι η υπόθεση αυτή ουσιαστικά “ναυάγησε”, ενώ ο παίκτης, μπορεί να μην πήγε στην προπόνηση, αλλά ήταν στα Γιάννινα.